Instructeurs

Bij Move2theBeat hebben we verschillende soorten groepslessen. Hieronder zie je de instructeurs die de lessen verzorgen

LESAANBOD

Zumba instructeurs

Eigenaresse: Aysa Faraij

Mijn naam is Aysa Faraji, eigenaresse van Move2theBeat.

Vanaf vroeger had ze al liefde voor bewegen en dansen. Vanaf jongs af aan heeft ze danslessen gevolgd waaronder hiphop lyrical.

Als verlegen meisje stond ze met alle activiteiten altijd achteraan in de les. In 2013 ging ze de sport opleiding volgen waar het dus niet meer zo was dat ze achteraan in de les kon staan, nee ze moest voor de klas staan. Zoveel zelfvertrouwen gekregen dat ze uiteindelijk in 2014 haar Zumba licentie behaald heeft. Sinds 2014 is ze ook werkzaam bij Curves Venlo en heeft ze samen met haar moeder Silvia Faraji dit bedrijf overgenomen.

Ze wist precies wat ze wou! Ondernemen en groepslessen geven. In 2014 is ze begonnen met Zumba® lessen geven bij Curves. In 2016 heeft ze haar licentie Aqua Zumba® behaald in Duitsland en al snel daarna heeft ze de eerste training STRONG nation® in Nederland gevolgd. In januari 2017 zijn de eerste lessen STRONG nation gestart. In 2017 heeft ze nog eens haar Pro Skills behaald.

In 2018 is haar droom uitgekomen, ze is eigen ondernemer geworden onder de naam Move2theBeat! Iets wat ze nooit had verwacht is dan eindelijk uitgekomen! Verder heeft ze in 2018 Basic 2 behaald en iets wat ze al heel lang wou! Zumba® kids & kids junior. Vanaf 2019 wordt er dus ook bij Move2theBeat kids lessen gegeven!

Tussendoor heeft ze veel ingevallen op plekken en ook op andere locaties lesgegeven. En niet te vergeten, ze organiseert evenementen zoals Zumba® Fitness masterclasses en staat zelf ook op het podium tijdens masterclasses in Nederland en in het buitenland!

Social media

Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van speciale lessen & evenementen. Wil jij eens een kijkje nemen? Kom dan gerust eens gezellig langs bij Move2theBeat en doe een proefles mee!

Meet Eva

Mijn passie voor dansen begon al in mijn kinderjaren. Flamenco zit in mijn bloed. Dit is goed te combineren met Zumba Fitness en iedere les maak ik er een zonnig POWER feestje van!

Meet Silvia

Mijn naam is Silvia en mijn grootste passie is ZUMBA! Na 10 jaar te hebben gewerkt bij een fitnesscentrum voor vrouwen en 5 jaar eigen onderneemster ervan te zijn geweest geef ik met plezier les bij Move2theBeat! Wij zorgen ervoor dat elke les een feest wordt! Doe jij ook mee ?

Onze certificaten

Bij Move2theBeat werken we alleen met gediplomeerde instructeurs, zie hieronder alle certificaten.

Wij zijn bij Move2theBeat op zoek naar ervaren gepassioneerde instructrices (zzp-basis). Heb je affiniteit met dance en fitness, weet jij mensen te motiveren en ben je in het bezit van de juiste diploma’s en/of certificaten?

Stuur je cv en motivatiebrief naar info@move2thebeat.nl t.n.v. A. Faraji Miandouab

Locatie
Van Laerstraat 45, 5922AA Venlo-Blerick