Instructeurs

Bij move2thebeat hebben we verschillende soorten groepslessen. Hieronder zie je de instructeurs die de lessen verzorgen.

Eigenaresse: Aysa Faraji

Mijn naam is Aysa Faraji, eigenaresse van Move2theBeat.

Vanaf vroeger had ze al liefde voor bewegen en dansen. Vanaf jongs af aan heeft ze danslessen gevolgd waaronder hiphop lyrical.

Als verlegen meisje stond ze met alle activiteiten altijd achteraan in de les. In 2013 ging ze de sport opleiding volgen waar het dus niet meer zo was dat ze achteraan in de les kon staan, nee ze moest voor de klas staan. Zoveel zelfvertrouwen gekregen dat ze uiteindelijk in 2014 haar Zumba licentie behaald heeft. Sinds 2014 is ze ook werkzaam bij Curves Venlo en heeft ze samen met haar moeder Silvia Faraji dit bedrijf overgenomen.

Ze wist precies wat ze wou! Ondernemen en groepslessen geven. In 2014 is ze begonnen met Zumba® lessen geven bij Curves. In 2016 heeft ze haar licentie Aqua Zumba® behaald in Duitsland en al snel daarna heeft ze de eerste training STRONG nation® in Nederland gevolgd. In januari 2017 zijn de eerste lessen STRONG nation gestart. In 2017 heeft ze nog eens haar Pro Skills behaald.

In 2018 is haar droom uitgekomen, ze is eigen ondernemer geworden onder de naam Move2theBeat! Iets wat ze nooit had verwacht is dan eindelijk uitgekomen! Verder heeft ze in 2018 Basic 2 behaald en iets wat ze al heel lang wou! Zumba® kids & kids junior. Vanaf 2019 wordt er dus ook bij Move2theBeat kids lessen gegeven!

Tussendoor heeft ze veel ingevallen op plekken en ook op andere locaties lesgegeven. En niet te vergeten, ze organiseert evenementen zoals Zumba® Fitness masterclasses en staat zelf ook op het podium tijdens masterclasses in Nederland en in het buitenland!

Aysa Faraji

Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van speciale lessen & evenementen. Wil jij eens een kijkje nemen? Kom dan gerust eens gezellig langs bij Move2theBeat en doe een proefles mee!

Binnenkort meer informatie

 

Binnenkort meer informatie
 

Twijfel je nog?

Nieuwsgierig naar één of meer lessen? Je mag altijd een les gratis uitproberen als je die nog nooit hebt gevolgd bij ons!

Contact

Urbanusstraat 2C
5921 HH, Venlo

E: info@move2thebeat.nl
T: 06 – 8356 0131

KvK nummer: 70706360
BTW: NL227316757B01